Etableret i 2019, Green Living kan siges at være kulminationen af over 10 års personlig erfaring med en bæredygtig livsstil.
Vores iværksætteri-eventyr er en sand historie, bygget på sande familieerfaringer. Erfaring med beskidte fingre, kreative børn, praktiske indretningsbehov samt et familievenligt budget. Alt dette, samtidig med drømmen om at beskytte vores natur for overproduktion og ulovlig ressourceudnyttelse.

Retten til at vælge bæredygtigt

Hvordan er Green Living så anderledes fra andre virksomheder?

Vores mission er at tilbyde bæredygtig boligindretning til små priser.

Vores grundtanke er bygget på ideen om, at det SKAL kunne betale sig at handle bæredygtigt, vi tror nemlig på, at alle skal have muligheden for at vælge det bæredygtige alternativ uden at det koster ekstra.

Hos Green Living tror vi på, at det ikke er varens brand, men selve materialet der fremmer bæredygtigheden, så hos os finder du ikke varer af kendte brands og designere.

Men hvad er bæredygtighed helt præcist tænker I?
Ifølge FN er definitionen på bæredygtighed ”…en udvikling, hvor opfyldelsen af de nulevende generationers behov ikke sker på bekostning af fremtidige generationers muligheder for at opfylde deres behov.”
Det vil sige, at de valg vi tager i forhold til vores klode, ikke kun skal sikre os selv, men netop sikre fremtidige generationer frem.

Vores producenter

Alle vores varer er nøje udvalgt og inspiceret. Vores fabrikker og leverandører er primært fra Asien, hvor forarbejdningen af råmaterialer i henhold til de rammer og krav for bæredygtighed, er langt mere fremme.

Bæredygtighed indgår på flere måde i vores produkter. Vores produkter er primært lavet af certificeret materiale; FSC (Forest Stewardship Council) som er den eneste globale mærkningsordning til træ- og papirproduktion. Derudover samarbejder vi primært med fabrikker der er godkendte med blandt andet Legal Wood Indonesia og Legal wood Malaysia certificeringer.

Men ikke nok med det, så fokusere vi også på social bæredygtighed, hvor en harmonisk og retfærdig fordeling af betalingen, er udgangspunktet mellem det økonomiske system og lokalbefolkningen. Hos os betyder dette, at vores produkter ikke håndtegnet, men derimod håndlavet af lokale snedkere og håndværker. Så hos os finder smukke boligelementer, produceret i gode og sunde materialer, hvor du samtidig støtter de mindre virksomheder i forskellige lokalsamfund i Asien.

For at sikre unikheden i vores produkter samt reduceringen af spild, produceres alle vores produkter kun i små partier (maks. 20 stk). Dog kan man forudbestille alle produkter, hvis dette ønskes.

Så ved at handle hos Green Living, er du med til at støtte op om de gode økonomiske relationer i lokalbefolkninger og samtidig sikre en sund udnyttelse af vores klodes ressourcer.

Vi tror nemlig på, at bæredygtighed er vejen frem og at det skal kunne betale sig at passe på vores klode, uden at det koster ekstra.

Har du lyst til at vide mere om Green Living, så kontakt os og/eller følg os på Instagram og Facebook.

Photo by Markus Spiske on Unsplash